Waarom een puppycursus volgen?

Pups hebben de minimale leeftijd van 9 weken wanneer zij mogen deelnemen aan de cursus. Elke pup heeft eigen aandachtspunten in de socialisatie. Ras specifieke eigenschappen en het karakter van de pup spelen daarin een belangrijke rol. De behoeften van een herdershond verschillen sterk met die van een poedel. Een labrador vraagt om een andere aanpak dan een foxterriër.

Waarom is een puppycursus zo belangrijk?

Vooral in de eerste paar maanden leert uw pup bijzonder snel, de basis en eerste stappen voor een gehoorzame hond worden in deze belangrijke periode gelegd!

Het is dan ook heel belangrijk om deze periode optimaal te benutten en uw pup goed te begeleiden. Het volgen van een Puppycursus bij Hondentraining Zeeland zal een belangrijke bijdrage leveren aan een goede opvoeding.

Opstart Puppy Cursus:

Pups van alle rassen tot een leeftijd van 5 maanden, kunnen op korte termijn instromen bij onze puppy lessen. De lessen bereiden u voor op de vervolg cursus. Deze lessen belangrijk voor de socialisatie van uw pup.

Puppycursus:

We streven ernaar de groepen zo klein mogelijk te houden, u leert onder begeleiding van een ervaren instructeur op speelse manier de basiscommando’s te begrijpen en deze over te brengen op uw hond. De Puppy-cursus van Hondentraining Zeeland biedt plezier voor vele verschillende combinaties.

Tijdens de puppy cursus leert u hoe om te gaan met uw hond, gewenst gedrag te belonen en ongewenst gedrag te vermijden of er op de juiste manier mee om te gaan. U leert de hond:

- met u samen te spelen
- op commando verschillende oefeningen uit te voeren zoals zit en te gaan liggen
- met u mee te wandelen tijdens het uitlaten
- en vele andere oefeningen!

Onze benadering is positief en belonend gericht. De pups krijgen ruimte om spelenderwijs de wereld te ontdekken. Dit betekent niet dat alles kan en alles mag.

 

De Puppycursus bestaat uit  +/- 9 praktijk lessen van 45-60 minuten en wanneer deze wordt afgesloten kunt u inschrijven voor de volgende cursus, wat in deze leeftijdsfase van de pup wel aan te raden is. Indien u vragen heeft over de Puppycursus of als u meer informatie wenst, neemt u dan contact met ons op. Klik hier voor het aanmeldformulier.

There are no images in the gallery.