De relatie tussen u en uw hond, maar ook u als Hond-Baas combinatie in samenwerking met Hondentraining Zeeland vinden wij zeer belangrijk.

Hondentraining/cursus volgen, moet voor iedereen en alle hondenrassen mogelijk zijn in de huidige maatschappij. Wij doen onze uiterste best de cursussen/trainingen voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken en voor diegene die niet zo gemakkelijk meekomen een passende begeleiding te bieden.

Wij zijn er van overtuigd dat het trainen met je hond vertrouwen creƫert en de relatie tussen baas en hond enorm versterkt. Wij bieden daarom verschillende cursussen aan, op meerdere niveaus en in verschillende disciplines, zoals onder andere gehoorzaamheid en sport en spel.

Tijdens de verschillende cursussen zal er gewerkt worden met een (vorderings) aftekenkaart, zo is er niet altijd een examen noodzakelijk om verder te kunnen naar de volgende cursus. Wij zien dit als een zeer stimulerende methode voor de trainende combinaties.

Samenwerkingsverbanden met onze sponsoren, collega-hondentrainers en diergerelateerde bedrijven in onze omgeving zoals de dierenwinkel en het dierenpension zijn erg belangrijk.

Aanspreekpunt naar/voor diverse overheidsinstanties.
Samenwerking in de breedste zin van het woord.

Een team van vrijwilligers zorgt ervoor dat u bij Hondentraining Zeeland kunt trainen met uw hond.

Naast de instructeurs die u op de trainingslocatie zult treffen, wordt er op de achtergrond ook hard gewerkt om dit alles te goed in goede banen te laten verlopen. Misschien minder zichtbaar maar zeker net zo belangrijk!